Trening mu rečemo, ker ob konjih resnično treniramo speče ali še nerazvite vrline našega telesa in našega celotnega bitja. Namesto, da mi treniramo njih, prosimo konje, da trenirajo nas.

Kdo moram biti, da lahko stojim ob tako mogočnem bitju? Kaj vse mi lahko odkrije, kam vse me lahko pelje? Če ne splezam na njegov hrbet in ga pustim svobodnega, kam me lahko njegova prisotnost v resnici odnese? Pustite jim, da vas povzdignejo v višje zavedanje, ki je ob njih tako zelo v telesu in širjenju kapacitet naših občutenj. Najbolj mogočna bitja so obenem najbolj senzibilna. Učijo nas kako naj kultiviramo svojo senzibilnost, ki je temelj resnične moči. 

Trening lahko poteka na dva načina:

Prvi način dela je s pomočjo kart
(arhetipi konjskih modrosti), katera vas popelje na eno izmed 40ih izkustvenih učenj v interakciji s konji. Lahko imate že vnaprej pripravljeno vprašanje glede osebnega razvoja, na katerega morda že dolgo ne najdete odgovora, ali pa prepustite, da NaKljučJe odpre vrata vašemu srečanju s samim seboj in učenju, ki je v tem trenutku najbolj aktualno za vaš razvoj. 

Drugi način pa je, da si izberete svoj specifični trening vrlin,
za katere že veste, da jih potrebujete. Vrline so naštete spodaj, lahko pa pobrskate tudi po Kironovi strani in si naročite svoj unikatni trening. 

Vabljeni na izziv, kjer se intenzivno, preko interakcije s konji, na vse možne načine posvetimo učenju določene vrline, raziskovanju sebe ali reševanju določenega problema.
Boste videli kakšna neverjetna obzorja se nam odprejo, ko enkrat konjem odvežemo vrvi in odvržemo sedlo. Treninga se lahko udeležite enkratno, ko zaslišite klic ali pa si organizirate periodične treninge, glede na svoj zastavljen cilj. 

Cena za 90 minutno raziskovanje je 90€.

Za prost termin mi pišite na neja.meta@gmail.com,
s pripisom za kateri način dela oziroma za katero vrlino ste se odločili.

Izkušnje s konji niso potrebne.

Specifične vrline, katere učijo konjski mojstri:

Razvoj empatije

Empatija nas ne dela preveč občutljive, pač pa nam ponuja ključe do razumevanja vsega neznanega. Učenje empatije z živalmi je veliko lažje kot učenje empatije s človekom, kjer nas moti kaotična frekvenca njegovih misli. 

Empatični receptorji so v spečem stanju, dokler jih ne aktiviramo. Določena intenzivna čustva nam jih samodejno aktivirajo, sicer pa ne znamo uporabljati empatije kot vstopa v knjižnico neskončnih znanj. Empatija ne samo, da nudi vpogled v znanje, temveč ima tudi moč, da to znanje vgradi v človeka in ga spremeni na celični ravni, kar je čudovita Pot za zdravljenje ter za izgradnjo človekovega poslanstva. 

Doživljanje sebe v interakciji s konjem 

Kdo smo, ko ne samo, da stojimo ob mogočnosti, vitalnosti, čutnosti, odzivnosti, budnosti,…katere uteleša konj, ampak ko smo soočeni s taistimi kvalitetami znotraj sebe? Kako se spremenimo, ko te kvalitete z resonanco ob konjih integriramo vase?

Za tiste, ki imate morda strah pred konji, na ta način lahko spoznate, kaj je tisto, česar se resnično bojite? Verjemite, ni konj. Na tak način lahko zelo veliko spoznate o sebi.  

Seveda pa ste vabljeni, da pridete tudi s svojim predlogom vrline, katero želite osvojiti.
Prepričana sem, da bomo s konji ustvarili prava orodja za vaše izkustveno učenje.